Krajská rada AŠSK Ústeckého kraje

Krajská rada AŠSK Ústeckého kraje

7 okresních rad v Ústeckém kraji

Seminář předsedů OR/KR AŠSK ČR - Brno 2010

12. 10. 2010
Foto: Seminář předsedů OR/KR AŠSK ČR - Brno 2010

Již podruhé jsme se potkali v Brně s některými z Vás na našem pravidelném setkání při výměně názorů a zkušeností předsedů okresních a krajských rad AŠSK ČR - na semináři předsedů OR 8. a 9. října 2010.

Oproti minulému ročníku ubylo prezentací a obecných sdělení, díky pohostinnosti Gymnázia kpt. Jaroše jsme se zapojili i do sportovního klání a utkali jsme se o historicky první "Pohár prezidenta AŠSK ČR". Vítěznému týmu ještě znovu blahopřejeme.

Domníváme se, že přednesená témata, následně doplněná o velmi aktivní diskuzi v šesti skupinách přinesla některé nové poznatky a informace, se kterými můžeme pracovat v dalším období.

V diskuzi a v dalších jednáních jsme znovu potvrdili, že chceme být i nadále životaschopným sdružením, které si dokáže se svými problémy poradit a poprat se o smysluplné naplnění volného času dětí a mládeže v České republice.

Na semináři zaznívala i nová témata - Sportující škola, informační systém soutěží AŠSK ČR, webové stránky Asociace a propagace toho, co umíme, zařízujeme a rozvíjíme.

Současně jsme opět měli možnost shlédnout prezentaci Asociace na výstavě Sport Life 2010 Brno, včetně příležitosti navštívit i další stánky vystavovatelů.

Fotogalerie